Бизнес решения

Нашите клиенти желаят да увеличат успешно продажбите си и да популяризират бранда си. Искат да получат бързи и качествени решения за своето място в уеб пространството. Искат да достигнат до по-голяма аудитория. Получават повече от впечатляващи резултати. И всичко това на конкурентни цени!

Решения по браншове

През годините се запознахме с десетки видове бизнеси от най-различни браншове, което ни даде усъвършенствани познания и впоследствие ни спечели доверието на значими за нас клиенти.

Вижте повече

Решения по функционалности

Съумяваме да удовлетворим нуждите и на най-взискателните ни клиенти от различни бизнес величини чрез палитра от функционалности, разработени според потребността и бранша.

Вижте повече

Решения по платформа

Готови платформи, където всичко е максимално опростено за потребителя, или проектиране и уеб дизайн за вашия уебсайт – не се ограничаваме във възможностите си!

Вижте повече

Допълнителни услуги

Не откривате своя бранш или нишата, в която творите или се нуждаете от специализирана и уникална функционалност? Намираме решение за всяко затруднение!

Свържете се с нас

Решения по браншове | Решения по фунционалности | Решения по платформа

Подобрете своята идентичност в уеб пространството с услугите на AlBiWebSoft!

Уеб решения по браншове
Имаме съществени опит и познания в най-различни браншове

В AlBiWebSoft освен необходимите специализирани познания в сферата на изработването на уеб сайтове и изработката на онлайн магазини, притежаваме и голям практически опит. Това изключително много ни помага, когато хора, работещи в най-различни отрасли, потърсят нашите услуги и помощ. Умеем бързо и адекватно да се адаптираме и да се задълбочаваме върху най-дребните детайли и в различни сфери от тази, в която сме специалисти. Разработваме иновативни проекти и предлагаме специфични решения, приложими за всеки бранш, като освен стандартни и шаблонни структури, можете да разчитате на нас и за изграждането на съвсем персонализирани идеи и фунционалности.

Уеб решения по функционалности
За удовлетворение на потребностите на нашите клиенти

Добавяща функционалност частица, която е неразделна част от изработката на един уеб сайт или онлайн магазин, са допълненията, които могат да бъдат от различно естество – като се започне от персонализирана контактна форма, куриерски модул за доставка, мултиезична версия на страниците или изобщо custom създадени сайт или магазин с изцяло уникален дизайн. Тъй като по отношение на различните услуги, които предлагаме в AlBiWebSoft, не винаги готовите модули, екстеншъни или приложения отговарят на специфичните нужди на нашите клиенти, ние винаги сме готови да предложим персонализирани решения и фунционалности или множество дизайн модификации..

Уеб решения по платформа
Насочваме клиентите си към най-подходящия избор за техния бизнес

Вариантите за изграждане на уеб сайт или онлайн магазин са чрез готова система или писане от нулата. Това каква платформа ще изберат клиентите ни обикновено се базира на съотношението големина на бизнеса, желание за идентичност и цена. Ако се отнася за малък или среден бизнес обичайно препоръчваме готовите платформи, които са абсолютно достатъчни откъм функционалност. Разбира се, ако се отнася за обемен проект, не е по-добра идея да се заложи на персонализираните решения, тъй като ръчно писаният код може да понесе много по-сериозен натоварвания в сравнение с безплатните платформи, а и по този начин опитите за хакерски атаки са сведени до минимум.

Допълнителни уеб решения
За постоянно оптимизирана интернет идентичност

Имаме солиден опит в областта на цялостните уеб решения за успешно онлайн присъствие. За да се постигнат най-добрите резултати в тази насока се изисква изработването на уебсайт, прецизно следене и подобряване на онлайн маркетинг стратегията му и последващата поддръжка на сайта, както и да не се допускат необмислени действия, а всяка една стъпка да е предварително обсъдена и синхронизирана.
Имате нужда от допълнителни услуги или имате по-специфични изисквания – свържете се с нас! Насреща сме за всякакви въпроси по отношение на вашето онлайн присъствие.

изработка на онлайн магазин пловдив
Виж проект

Поддръжка на онлайн магазин за дрехи и аксесоари

2017, 2018, Magento, SEO, Вид Проект, Всички проекти, Година, Избрани Проекти, Интеграция на Социални Мрежи, Мобилна Версия, Мода, Модули за Доставка, Модули за Плащане, Онлайн Магазин, Персонализирана Галерия, Персонализирана Контактна Форма, Персонализирани Модули, Платформа, Поддръжка и Редизайн, Решения по Нужди, Решения по Функционалност, Уникален Дизайн
изработка на онлайн магазин пловдив
Виж проект

Изработка на онлайн магазин за санитарни продукти

2013, 2014, 2015, 2016, Magento, SEO, Аутсорсинг, Вид Проект, Всички проекти, Избрани Проекти, Интеграция на Социални Мрежи, Медицина и Фармация, Миграция на Платформа, Модули за Доставка, Модули за Плащане, Нишови, Онлайн Магазин, Персонализирана Галерия, Персонализирана Контактна Форма, Персонализирани Модули, Платформа, Решения по Нужди, Решения по Функционалност, Уникален Дизайн
изработка на уеб портал пловдив
Виж проект

Изработка на уеб портал за поръчка на пица

2013, 2014, 2015, 2016, Joomla, SEO, Аутсорсинг, Вид Проект, Всички проекти, Година, Избрани Проекти, Интеграция на Социални Мрежи, Миграция на Платформа, Мобилна Версия, Персонализирана Галерия, Персонализирана Контактна Форма, Персонализирани Модули, Платформа, Поддръжка и Редизайн, Портал, Решения по Нужди, Решения по Функционалност, Уникален Дизайн, Храни и Напитки
Изработка на уеб сайт за Oberton
Виж проект

Изработка на уеб сайт за аудио оборудване

2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, Joomla, SEO, Вид Проект, Всички проекти, Година, Избрани Проекти, Изработка на Блог, Интеграция на Социални Мрежи, Миграция на Платформа, Мобилна Версия, Персонализирана Галерия, Персонализирана Контактна Форма, Персонализирани Модули, Платформа, Продуктов Каталог, Решения по Нужди, Решения по Функционалност, Техническо Оборудване и Електроника, Уеб Сайт, Уникален Дизайн
Изработка на онлайн магазин за Dentatec
Виж проект

Изработка на онлайн магазин за медицинско оборудване

2014, 2015, 2016, Magento, SEO, Аутсорсинг, Вид Проект, Всички проекти, Година, Избрани Проекти, Изработка на Блог, Интеграция на Социални Мрежи, Медицина и Фармация, Мобилна Версия, Модули за Доставка, Модули за Плащане, Онлайн Магазин, Персонализирани Модули, Платформа, Решения по Нужди, Решения по Функционалност, Техническо Оборудване и Електроника
Изработка на уеб сайт за Ferienhaus
Виж проект

Изработка на уеб сайт за онлайн резервация на хотел

2016, 2017, AngularJs, SEO, Аутсорсинг, Вид Проект, Всички проекти, Избрани Проекти, Изработка на Блог, Интеграция на Социални Мрежи, Миграция на Платформа, Мобилна Версия, Модули за Плащане, Персонализирани Модули, Платформа, Поддръжка и Редизайн, Резервации, Решения по Нужди, Решения по Функционалност, Уеб Сайт, Уникален Дизайн

Благодарим ви много, че приехте нашето виждане и го реализирахте! Ако искате страхотен професионален уеб сайт с приятно професионално преживяване, вие открихте хората си!

– HardRock Band Renegade -

Благодарение на AlBiWebSoft и услугите им за реклама в Интернет, сайтът ми е сред първите позиции. Качествената му изработка е голям плюс за моя бизнес!

– pokrivremonti.com -

Не можехме да бъдем по-доволни от услугите на AlBiWebSoft! Невероятно качество, съчетано с коректно отношение към клиента.

– Fashionfair -

Имате нужда от консултация или да разберете как можем да ви помогнем? Не се колебайте, а ни изпратете запитване!

Свържете се с нас