AlBiWebSoft

Фирма за Изработка на Уеб Сайтове, Онлайн Магазини, Онлайн Реклами и SEO оптимизация

Със своя над 10-годишен опит в уеб услугите, фирма AlBiWebSoft е доказал се професионалист в изработката и поддръжката на уеб сайтове, онлайн магазини и портали, дигитален маркетинг и SEO оптимизация. Зад гърба си имаме множество успешно реализирани проекти от различно естество, както и дългогодишни взаимоотношения с голяма част от хората, които продължават да ползват уеб услугите ни. В своята практика сме работили с различни фирми от България и чужбина, както с малък, така и с по-голям бизнес, но резултатите винаги са превъзходни. Екипът ни обръща индивидуално внимание към всеки клиент, неговите желания и нужди, с цел максимално и взаимно удовлетворение. Нашата движеща сила е мотивацията и желанието за работа, а всеки нов проект е ново предизвикателство и поле за изява.

  • Изработка на уеб сайт

  • Изработка на онлайн магазин

  • Онлайн реклама

  • SEO оптимизация

Нашият екип

Запознайте се с талантите на AlBiWebSoft

Уеб Услуги Пловдив
Биляна Харутюнян

Собственик на AlBiWebSoft

Собственик и главно действащо лице в комуникацията с клиенти. Предимно се занимава с дигитален маркетинг, SEO оптимизация и поддръжка на уеб сайтове и онлайн магазини. Истински професионалист в управлението на различни рекламни кампании за платформите на Google AdWords и Facebook. Спечелила е лоялността и доверието на множество клиенти, като е изградила дългосрочни взаимоотношения с тях. Всекидневно придобива допълнителен опит чрез поддръжката на свой собствен онлайн магазин, заел челниа позиция в Google веднага след пускането си.

Изработка на Уеб Сайт Пловдив
Александър Харутюнян

Управител на AlBiWebSoft

Главен програмист и основно действащо лице във фирмата. Отговаря за разработката, поддръжката и развитието на уеб сайтове, онлайн магазини и онлайн портали. Креативен, иновативен и изключително педантичен в своята работа. Никога не прави компромиси с качеството и не се задоволява с по-малкото. Освен за своите клиенти, Александър успешно създава и поддържа свой собствен интернет магазин, което е огромно предимство в прилагането на уменията му, както откъм разработка, така и откъм търговската страна на онлайн пазаруването. Извън работата си обича да се занимава с музика, което е допълнителен плюс за неговата креативност.

Уеб Дизайн Пловдив
Силвия Иванова

Програмист в AlBiWebSoft

Програмист, софтуерни приложения, разработка на уеб съдържание и мултимедия във фирмата. Работи по изработката и поддръжката на уеб сайтове чрез различни CMS системи, както и по тяхната SEO оптимизация. Взима активно участие в създаването и управлението на онлайн рекламни кампании. Амбициозността и мотивацията ѝ водят до прецизното изпълнение на нейните задачи. Освен към програмиране, проявява интерес и към графичен дизайн и предпечатна подготовка. Свободното си време посвещава на своите приятели, тренировки по танци и четене. Има страст към пътувания и екстремни преживявания.

Благодарим ви много, че приехте нашето виждане и го реализирахте! Ако искате страхотен професионален уеб сайт с приятно професионално преживяване, вие открихте хората си!

– HardRock Band Renegade -

Благодарение на AlBiWebSoft и услугите им за реклама в Интернет, сайтът ми е сред първите позиции. Качествената му изработка е голям плюс за моя бизнес!

– pokrivremonti.com -

Не можехме да бъдем по-доволни от услугите на AlBiWebSoft! Невероятно качество, съчетано с коректно отношение към клиента.

– Fashionfair -