Нашите уеб услуги

Създаваме качествени продукти, които да отговарят на вашите нужди. Наборът ни от уеб услуги включва изработка на уеб сайтове, изработка на онлайн магазини и изработка на интернет портали, онлайн реклама и SEO оптимизация.

Уеб услуги от AlBiWebSoft

Изработка на Уеб сайт

Изработените от нас уеб сайтове се отличават със стилен дизайн, бързина, ефикасност и съвършенство до най-малкия детайл. Ще се погрижим крайният резултат да съвпадне напълно с желанията и представите ви, и най-вече – да отговаря конкретно на вашите нужди.

 

Вижте повече

Изработка на Онлайн магазин

Бързо развиващи се онлайн магазини, които печелят потребителския интерес. Независимо дали стартирате нов бизнес или просто разрастване на стария, ние ще ви помогнем да възвърнете първоначалните си инвестиции и да придобиете значителни печалби.

 

Вижте повече

SEO оптимизация

Search Engine Optimization всъщност представлява процеса на оптимизиране на дадено съдържание според изискванията на търсещите машини. Въпреки че точните алгоритми остават неизвестни, ние можем значително да подобрим класирането на уеб сайта или онлайн магазина ви в най-популярните търсачки.

 

Вижте повече

Онлайн реклама

Екипът ни изготвя цялостни и маркетингови стратегии, базирани на старателни проучвания върху вашия бизнес. Успешно управляваме различни онлайн рекламни кампании и успяваме да спечелим интереса на всяка целева група. Ще направим всичко възможно да победите конкуренцията си и да станете лидери на пазара.

 

Вижте повече

Аутсорсинг

Предаването на част от работата на външен специалист в дадената сфера за по качествено и ефективно осъществяване.

 

Вижте повече

Допълнителни услуги

Необходими са ви допълнителни услуги или имате по-специфични изисквания? Разгледайте какво можем да ви предложим!

 

Вижте повече

Няколко причини защо да изберете нас

Предлагаме бързи и качествени решения за вас и вашия бизнес

Ние обичаме това, което правим и го правим с любов
От 2004 г. – досега

Дейността ни е с дългогодишен натрупан опит, през който с труд и упоритост сме се усъвършенствали и сме работили върху най-различни и безкрайно интересни проекти за малки и големи бизнеси, и през който сме спечелили клиенти, които и до ден-днешен продължават да ни се доверяват и да се възползват от услугите ни, препоръчвайки ни и на свои приятели и познати.Клиентите ни печелят надеждност, сигурност, бързина и качество, а ние, чрез прилагане на натрупания през годините know-how печелим доверие и чувство за добре свършена и изпипана работа.

Стремим се да сме критерий за качество
Във всички отношения

Преди време мечтаехме да предоставяме наистина качествени продукти на клиентите си, а сега със самочувствието от постигнатите от нас резултати вече смело можем да кажем, че го правим. Ежедневно.
За нас е важно хората, които работят с нас, да останат доволни, като влагаме всичко от себе си във всеки един възложен ни проект. Качеството, бързината и коректността ни са екзистенц-минимум за постигане на възвръщаемост на инвестицията от време и финанси.

Индивидуален подход към клиента
И към всяко негово изискване

Макар и често проектите ни да си приличат, всеки от клиентите ни е уникален и се различава според спецификата на изсикванията си. Комуникацията, разискването и изпипването на проекта до най-дребните дедтайли са много важен етап от създаването на печеливш и успешен продукт. Също така спазването на сроковете винаги оставя добро впечатление и е повод за ползотворно сътрудничество и дългосрочно партньорство.

Продуктивно планиране на работния процес
Ясна структура и детайли

От изключително значение е да имаме ясен план как ще се работи върху даден проект, какви технологии и умения ще се използват, а също и разпределянето на задачите между екипа. След предварително изготвения план и стартирането на работата, полагаме основите за един печеливш и ефективен продукт, а след това надграждаме докато постигнем желания резултат.

Персонални решения за всеки бизнес
Грижа към всяка потребност на клиента

Наясно сме с последващите проблеми, които могат да застрашат клиентите ни с различни потребности в даден бранш или ниша след изработката на уебсайт или онлайн магазин. Наясно сме и как да се справим с всеки един привидно дребен детайл, но и голяма спънка за развитие. Предлагаме на клиентите си различни решения и функционалности от всеки калибър, покривайки максимално голям обхват от услуги и не на последно място – предлагайки ги на достъпна цена.

изработка на онлайн магазин пловдив
Виж проект

Поддръжка на онлайн магазин за дрехи и аксесоари

2017, 2018, Magento, SEO, Вид Проект, Всички проекти, Година, Избрани Проекти, Интеграция на Социални Мрежи, Мобилна Версия, Мода, Модули за Доставка, Модули за Плащане, Онлайн Магазин, Персонализирана Галерия, Персонализирана Контактна Форма, Персонализирани Модули, Платформа, Поддръжка и Редизайн, Решения по Нужди, Решения по Функционалност, Уникален Дизайн
изработка на онлайн магазин пловдив
Виж проект

Изработка на онлайн магазин за санитарни продукти

2013, 2014, 2015, 2016, Magento, SEO, Аутсорсинг, Вид Проект, Всички проекти, Избрани Проекти, Интеграция на Социални Мрежи, Медицина и Фармация, Миграция на Платформа, Модули за Доставка, Модули за Плащане, Нишови, Онлайн Магазин, Персонализирана Галерия, Персонализирана Контактна Форма, Персонализирани Модули, Платформа, Решения по Нужди, Решения по Функционалност, Уникален Дизайн
изработка на уеб портал пловдив
Виж проект

Изработка на уеб портал за поръчка на пица

2013, 2014, 2015, 2016, Joomla, SEO, Аутсорсинг, Вид Проект, Всички проекти, Година, Избрани Проекти, Интеграция на Социални Мрежи, Миграция на Платформа, Мобилна Версия, Персонализирана Галерия, Персонализирана Контактна Форма, Персонализирани Модули, Платформа, Поддръжка и Редизайн, Портал, Решения по Нужди, Решения по Функционалност, Уникален Дизайн, Храни и Напитки
Изработка на уеб сайт за Oberton
Виж проект

Изработка на уеб сайт за аудио оборудване

2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, Joomla, SEO, Вид Проект, Всички проекти, Година, Избрани Проекти, Изработка на Блог, Интеграция на Социални Мрежи, Миграция на Платформа, Мобилна Версия, Персонализирана Галерия, Персонализирана Контактна Форма, Персонализирани Модули, Платформа, Продуктов Каталог, Решения по Нужди, Решения по Функционалност, Техническо Оборудване и Електроника, Уеб Сайт, Уникален Дизайн
Изработка на онлайн магазин за Dentatec
Виж проект

Изработка на онлайн магазин за медицинско оборудване

2014, 2015, 2016, Magento, SEO, Аутсорсинг, Вид Проект, Всички проекти, Година, Избрани Проекти, Изработка на Блог, Интеграция на Социални Мрежи, Медицина и Фармация, Мобилна Версия, Модули за Доставка, Модули за Плащане, Онлайн Магазин, Персонализирани Модули, Платформа, Решения по Нужди, Решения по Функционалност, Техническо Оборудване и Електроника
Изработка на уеб сайт за Ferienhaus
Виж проект

Изработка на уеб сайт за онлайн резервация на хотел

2016, 2017, AngularJs, SEO, Аутсорсинг, Вид Проект, Всички проекти, Избрани Проекти, Изработка на Блог, Интеграция на Социални Мрежи, Миграция на Платформа, Мобилна Версия, Модули за Плащане, Персонализирани Модули, Платформа, Поддръжка и Редизайн, Резервации, Решения по Нужди, Решения по Функционалност, Уеб Сайт, Уникален Дизайн

Благодарим ви много, че приехте нашето виждане и го реализирахте! Ако искате страхотен професионален уеб сайт с приятно професионално преживяване, вие открихте хората си!

– HardRock Band Renegade -

Благодарение на AlBiWebSoft и услугите им за реклама в Интернет, сайтът ми е сред първите позиции. Качествената му изработка е голям плюс за моя бизнес!

– pokrivremonti.com -

Не можехме да бъдем по-доволни от услугите на AlBiWebSoft! Невероятно качество, съчетано с коректно отношение към клиента.

– Fashionfair -

Ако ви харесва това, което виждате – не се колебайте!

 

Свържете се с нас