Онлайн Реклама

Привлечете нови клиенти и умножете печалбите си чрез нашия онлайн маркетинг.
Онлайн реклама в платформите на Google AdWords, Facebook, LinkedIn, Instagram и др.

онлайн реклама и seo оптимизация пловдив

Google Ads е онлайн рекламна платформа, с която бързо и лесно да спечелите нови клиенти и да увеличите печалбите си. Чрез нея вие пестите средства, като плащате само за онлайн рекламите, които са привлекли вниманието на потребителя и са били отворени. Ние от AlBiWebSoft използваме детайлна статистика на посетителите, с цел определяне на най-подходящата целева група за вашия уеб сайт и освен това, избираме Google реализации според индивидуалните нужди на нашите клиенти.

онлайн реклама и seo оптимизация пловдив

Facebook се превърна в най-мащабната медия в света и се утвърди като водещ информационен източник чрез постоянно нарастващия брой потребители, възлизащ на над 2 милиарда души. По отношение на бизнеса, платформата предлага не само създаване на бизнес страница, но и Facebook реклама. Огромният ресурс информация, която притежава за своите потребители, е ключово предимство, тъй като това позволява прецизно насочване на онлайн рекламите към така наречените „потенциални клиенти“.

Онлайн реклама

Въпреки че Google AdWords и Facebook рекламите могат да съществуват отделно, специалистите съветват съвместното им използване за постигане на оптимални резултати.

И двете платформи предлагат абсолютен контрол върху дневния бюджет и цената за всеки клик на онлайн рекламите. Освен това предоставят възможност за прецизно таргетиране по град, регион, пол, възраст, интереси и други демографски фактори. Като допълнителна опция Google AdWords предлага спиране и пускане на реклама в точно определени дни и часове.

Вашият бранд ще бъде разпространен до огромна маса от хора, но въпреки това рекламната кампания остава изключително лесна за проследяване и анализиране. При използване на Facebook реклама, вие ще спечелите фен страница и фенове, които остават във вашата аудитория и в бъдеще. За сметка на това Google AdWords веднага ще ви изстреля на първа страница в търсачките при търсене по ключова дума.

Двете платформи имат своите плюсове и минуси по отношение на визуалното представяне на онлайн рекламите. Facebook предлага използване на изображения и видео за привличане на интереса на целевата група. От своя страна Google има възможност за реклама в дисплейна мрежа, мрежа за търсене и ремаркетинг. Също така може да насочи рекламите към вашите потенциални клиенти в точния момент на тяхното проучване.

Отлични Резултати с Дигитален Маркетинг

Възползвайте се от нашите промоционални пакети за цялостен онлайн маркетинг, за да получите максимално добър ефект.

Онлайн реклама за
една платформа

Рекламна кампания в Google Ads или Facebook. Ние ще ви посъветваме кое е по-доброто решение за вас, а вие ще определите дневния бюджет, както и колко точно да вложите за целия период на рекламиране.

Онлайн реклама за
две платформи

Дигитален маркетинг чрез Google Ads и Facebook. За постигане на достатъчно добро интернет присъствие, ние от AlBiWebSoft силно препоръчваме създаване на реклами и за двете платформи.

Цялостен онлайн
маркетинг и оптимизация

Рекламна кампания в Google Ads и Facebook, както и цялостна SEO оптимизация за вашия сайт и съдържание. Избирайки този вариант, вие ще получите максимума от онлайн маркетинг услугите.

Доверете се на професионалистите за вашата онлайн реклама

Поискайте оферта