Решения по платформа

Не се ограничаваме във видовете платформи, с които работим и се съобразяваме с изискванията на нашите клиенти. Специално разработени решения за уеб-базирана система, даващи възможност за лесно създаване, редактиране и публикуване на съдържанието на уебсайта, както и още много други базисни функционалности и модули, заложени в самия шаблон на системата.

Уеб решения по CMS платформи от AlBiWebSoft

Уеб сайтове и онлайн магазини с Magento

Magento е професионална система за Интернет търговия с отворен код, предлагаща на клиентите си гъвкавост и контрол над външен вид, съдържание и функционалност на онлайн магазини, и заена челна позиция сред най-успешните платформи за онлайн търговия.

Уеб сайтове и онлайн магазини с WordPress

WordPress е софтуер с отворен код, с който можете да създадете красив сайт, функционален онлайн магазин, блог или приложение. Освен че е лесен и достъпен за хора, нямащи понятие от програмен код, той е лесен за поддръжка и с идеална подготовка за оптимизиране за търсачки.

Уеб сайтове и онлайн магазини на Drupal

Drupal е система за изграждане на сайтове и управление на съдържанието, с помощта на която може бързо и без специални познания по уеб дизайн и програмиране да се поддържа уеб сайт, бил той личен или фирмен (с блог и форум). Има отлични модули и за електронен магазин.

Уеб сайтове и онлайн магазини с OpenCart

OpenCart е една от най-сполучливо оптимизираните платформи за онлайн търговия. Предоставя всичко, което е нужно за добра оптимизация, както и е донякъде най-подходящият вариант за начинаещи онлайн търговци, управляващи своите онлайн магазини и каталози с продукти.

Уеб сайтове и онлайн магазини на PrestaShop

Prestashop е едно от най-популярните приложения за изграждане на онлайн магазин, заради лесното управление на продукти, както и персонализирани опции за плащане и доставка. Еефективно решение за онлайн бизнеса, използвано от над ¼ милион онлайн магазини по света.

Уеб сайтове и онлайн магазини на Joomla!

Joomla! – безплатна система за публикуване на уеб съдържание, предаване на кратки новини, блогове, анкети, уеб сайт търсене и езикова локализация. Смята се, че тя е втората най-използвана CMS система след WordPress. Възможности за персонализация – хиляди разширения.

Персонализирани уеб решения

В случай, че развивате бизнеса си мащабно и се нуждаете от специфичен проект, в който готовите платформи не се вписват удачно, можем да ви предложим да разгледате част от персонализираните уеб решения за изпълнение на сървърни и мрежови приложения, с които работим.

Фреймуърк системи и JavaScript библиотеки от AlBiWebSoft

AngularJS

Node.js

Knockout

CodeIgniter

Laravel

Symfony

Cloud Commerce Platforms | Решения за електронна търговия | Цялостни B2B & B2C решения

Решения за тези, които са готови да сложат короната и да бъдат лидери в електронната търговия

magento-enterprise-edition-albiwebsoft

Magento Enterprise Edition

MEE премахва границите на невъзможното, давайки ви властта да създавате смели и уникални преживявания в продажбите, трансформиращи бизнеса ви.

demandware-albiwebsoft

Salesforce Commerce Cloud (Demandware)

Изберете персонализирана за вашия бизнес платформа, използвана от най-големите световни търговски марки, подобрявайки процесите в продажбите си.

изработка на онлайн магазин пловдив
Виж проект

Поддръжка на онлайн магазин за дрехи и аксесоари

2017, 2018, Magento, SEO, Вид Проект, Всички проекти, Година, Избрани Проекти, Интеграция на Социални Мрежи, Мобилна Версия, Мода, Модули за Доставка, Модули за Плащане, Онлайн Магазин, Персонализирана Галерия, Персонализирана Контактна Форма, Персонализирани Модули, Платформа, Поддръжка и Редизайн, Решения по Нужди, Решения по Функционалност, Уникален Дизайн
изработка на онлайн магазин пловдив
Виж проект

Изработка на онлайн магазин за санитарни продукти

2013, 2014, 2015, 2016, Magento, SEO, Аутсорсинг, Вид Проект, Всички проекти, Избрани Проекти, Интеграция на Социални Мрежи, Медицина и Фармация, Миграция на Платформа, Модули за Доставка, Модули за Плащане, Нишови, Онлайн Магазин, Персонализирана Галерия, Персонализирана Контактна Форма, Персонализирани Модули, Платформа, Решения по Нужди, Решения по Функционалност, Уникален Дизайн
изработка на уеб портал пловдив
Виж проект

Изработка на уеб портал за поръчка на пица

2013, 2014, 2015, 2016, Joomla, SEO, Аутсорсинг, Вид Проект, Всички проекти, Година, Избрани Проекти, Интеграция на Социални Мрежи, Миграция на Платформа, Мобилна Версия, Персонализирана Галерия, Персонализирана Контактна Форма, Персонализирани Модули, Платформа, Поддръжка и Редизайн, Портал, Решения по Нужди, Решения по Функционалност, Уникален Дизайн, Храни и Напитки
Изработка на уеб сайт за Oberton
Виж проект

Изработка на уеб сайт за аудио оборудване

2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, Joomla, SEO, Вид Проект, Всички проекти, Година, Избрани Проекти, Изработка на Блог, Интеграция на Социални Мрежи, Миграция на Платформа, Мобилна Версия, Персонализирана Галерия, Персонализирана Контактна Форма, Персонализирани Модули, Платформа, Продуктов Каталог, Решения по Нужди, Решения по Функционалност, Техническо Оборудване и Електроника, Уеб Сайт, Уникален Дизайн
Изработка на онлайн магазин за Dentatec
Виж проект

Изработка на онлайн магазин за медицинско оборудване

2014, 2015, 2016, Magento, SEO, Аутсорсинг, Вид Проект, Всички проекти, Година, Избрани Проекти, Изработка на Блог, Интеграция на Социални Мрежи, Медицина и Фармация, Мобилна Версия, Модули за Доставка, Модули за Плащане, Онлайн Магазин, Персонализирани Модули, Платформа, Решения по Нужди, Решения по Функционалност, Техническо Оборудване и Електроника
Изработка на уеб сайт за Ferienhaus
Виж проект

Изработка на уеб сайт за онлайн резервация на хотел

2016, 2017, AngularJs, SEO, Аутсорсинг, Вид Проект, Всички проекти, Избрани Проекти, Изработка на Блог, Интеграция на Социални Мрежи, Миграция на Платформа, Мобилна Версия, Модули за Плащане, Персонализирани Модули, Платформа, Поддръжка и Редизайн, Резервации, Решения по Нужди, Решения по Функционалност, Уеб Сайт, Уникален Дизайн

Имате нужда от консултация или да разберете как можем да ви помогнем да изберете своята платформа? Не се колебайте, изпратете ни запитване!

Свържете се с нас