Решения по платформа

Не се ограничаваме във видовете платформи, с които работим и се съобразяваме с изискванията на нашите клиенти

Нашите решения по CMS платформи

Специално разработени решения за уеб-базирана система, даващи възможност за лесно създаване, редактиране и публикуване на съдържанието на уебсайта, както и още много други базисни функционалности и модули, заложени в самия шаблон на системата.

Уеб сайтове и онлайн магазини с Magento

Magento е професионална система за Интернет търговия с отворен код, предлагаща на клиентите си гъвкавост и контрол над външен вид, съдържание и функционалност на онлайн магазини, и заена челна позиция сред най-успешните платформи за онлайн търговия.

Уеб сайтове и онлайн магазини на WordPress

WordPress е софтуер с отворен код, с който можете да създадете красив сайт, функционален онлайн магазин, блог или приложение. Освен че е лесен и достъпен за хора, нямащи понятие от програмен код, той е лесен за поддръжка и с идеална подготовка за оптимизиране за търсачки.

Уеб сайтове и онлайн магазини на Drupal

Drupal е система за изграждане на сайтове и управление на съдържанието, с помощта на която може бързо и без специални познания по уеб дизайн и програмиране да се поддържа уеб сайт, бил той личен или фирмен (с блог и форум). Има отлични модули и за електронен магазин.

Уеб сайтове и онлайн магазини на OpenCart

OpenCart е една от най-сполучливо оптимизираните платформи за онлайн търговия. Предоставя всичко, което е нужно за добра оптимизация, както и е донякъде най-подходящият вариант за начинаещи онлайн търговци, управляващи своите онлайн магазини и каталози с продукти.

Уеб сайтове и онлайн магазини на PrestaShop

Prestashop е едно от най-популярните приложения за изграждане на онлайн магазин, заради лесното управление на продукти, както и персонализирани опции за плащане и доставка. Еефективно решение за онлайн бизнеса, използвано от над ¼ милион онлайн магазини по света.

Уеб сайтове и онлайн магазини на Joomla!

Joomla! – безплатна система за публикуване на уеб съдържание, предаване на кратки новини, блогове, анкети, уеб сайт търсене и езикова локализация. Смята се, че тя е втората най-използвана CMS система след WordPress. Възможности за персонализация – хиляди разширения.

Фреймуърк системи и JavaScript библиотеки

Функционалности за уеб програмиране, с които работим

Уеб сайтове и онлайн магазини на AngularJS

AngularJS e без съмнение най-популярният и често използван JavaScript-базиран фреймуърк (създаден e от Google), през последните няколко години. Проектиран е да превърне front-end разработването във фасулска работа. Самата рамка се състои от широк набор други рамки и плъгини.

Уеб сайтове и онлайн магазини на Node.js

Node.js е мулти-платформена среда за изпълнение на сървърни и мрежови приложения с отворен код. Приложенията се пишат на JavaScript и могат да се изпълняват в Node.js среда под OS X, Microsoft Windows, Linux и IBM. Използва се като добра алтернатива на AngularJS.

Уеб сайтове и онлайн магазини на Knockout

Knockout.js е чиста JavaScript библиотека, улесняваща създаването на богати потребителски интерфейси като JavaScript и HTML. UI се създава и обновява на базата на динамичен JavaScript модел. Подходящ е за приложения,  имащи множество динамични компоненти и които се обновяват често.

Уеб сайтове и онлайн магазини на CodeIgniter

CodeIgniter е мощен, но изключително лек PHP Framework. Той е създаден за тези разработчици, които искат да създават бързо и лесно богати на функционалност уеб приложения, съсредоточавайки се творчески върху проекта и свеждайки до минимум изискванията за писане на код за дадена задача.

Уеб сайтове и онлайн магазини на Laravel

Laravel има собствена миграционна система за манипулиране на заявки за бази данни. Тази съвременна рамка, която опростява производствения процес, е най-подходяща за разработване на малки и големи приложения със сложни изисквания за бекенда, които да са висококачествени и с много добро бързодействие.

Уеб сайтове и онлайн магазини на Symfony

Symfony е набор от PHP компоненти, фреймуърк за уеб приложения, философия и общност, които работят заедно в хармония. Предоставя стандартна основа, върху която разработчиците могат да изграждат мощни PHP приложения, които се подсилват от самостоятелните компоненти и допълнения на Symfony.

Cloud Commerce Platforms | Решения за електронна търговия | Цялостни B2B & B2C решения

Решения за тези, които са готови да сложат короната и да бъдат лидери в електронната търговия

MEE премахва границите на невъзможното, давайки ви властта да създавате смели и уникални преживявания в продажбите, трансформиращи бизнеса ви.

Изберете персонализирана за вашия бизнес платформа, използвана от най-големите световни търговски марки, подобрявайки процесите в продажбите си.

изработка на онлайн магазин пловдив
Виж проект

Поддръжка на онлайн магазин за дрехи и аксесоари

2017, 2018, Magento, SEO, Вид Проект, Година, Избрани Проекти, Интеграция на Социални Мрежи, Мобилна Версия, Мода, Модули за Доставка, Модули за Плащане, Онлайн Магазин, Персонализирана Галерия, Персонализирана Контактна Форма, Персонализирани Модули, Платформа, Поддръжка и Редизайн, Решения по Нужди, Решения по Функционалност, Уникален Дизайн
изработка на онлайн магазин пловдив
Виж проект

Изработка на онлайн магазин за санитарни продукти

2013, 2014, 2015, 2016, Magento, SEO, Аутсорсинг, Вид Проект, Избрани Проекти, Интеграция на Социални Мрежи, Медицина и Фармация, Миграция на Платформа, Модули за Доставка, Модули за Плащане, Нишови, Онлайн Магазин, Персонализирана Галерия, Персонализирана Контактна Форма, Персонализирани Модули, Платформа, Решения по Нужди, Решения по Функционалност, Уникален Дизайн
изработка на уеб портал пловдив
Виж проект

Изработка на интернет портал за поръчка на пица

2013, 2014, 2015, 2016, Joomla, SEO, Аутсорсинг, Вид Проект, Година, Избрани, Избрани Проекти, Интеграция на Социални Мрежи, Миграция на Платформа, Мобилна Версия, Персонализирана Галерия, Персонализирана Контактна Форма, Персонализирани Модули, Платформа, Поддръжка и Редизайн, Портал, Решения по Нужди, Решения по Функционалност, Уникален Дизайн, Храни и Напитки
Изработка на уеб сайт за Oberton
Виж проект

Изработка на уеб сайт за аудио оборудване

2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, Joomla, SEO, Вид Проект, Година, Избрани Проекти, Изработка на Блог, Интеграция на Социални Мрежи, Миграция на Платформа, Мобилна Версия, Персонализирана Галерия, Персонализирана Контактна Форма, Персонализирани Модули, Платформа, Продуктов Каталог, Решения по Нужди, Решения по Функционалност, Техническо Оборудване и Електроника, Уеб Сайт, Уникален Дизайн
Изработка на онлайн магазин за Dentatec
Виж проект

Изработка на онлайн магазин за медицинско оборудване

2014, 2015, 2016, Magento, SEO, Аутсорсинг, Вид Проект, Година, Избрани Проекти, Изработка на Блог, Интеграция на Социални Мрежи, Медицина и Фармация, Мобилна Версия, Модули за Доставка, Модули за Плащане, Онлайн Магазин, Персонализирани Модули, Платформа, Решения по Нужди, Решения по Функционалност, Техническо Оборудване и Електроника
Изработка на уеб сайт за Ferienhaus
Виж проект

Изработка на уеб сайт за онлайн резервация на хотел

2016, 2017, AngularJs, SEO, Аутсорсинг, Вид Проект, Избрани, Избрани Проекти, Изработка на Блог, Интеграция на Социални Мрежи, Миграция на Платформа, Мобилна Версия, Модули за Плащане, Персонализирани Модули, Платформа, Поддръжка и Редизайн, Резервации, Решения по Нужди, Решения по Функционалност, Уеб Сайт, Уникален Дизайн

Имате нужда от консултация или да разберете как можем да ви помогнем да изберете своята платформа? Не се колебайте, изпратете ни запитване!

Свържете се с нас