SEO оптимизация

Ние ще подобрим видимостта на вашия уеб сайт чрез цялостна SEO оптимизация и прецизен подбор
на ключови думи, а вие ще увеличите своите клиенти и печалби.

seo оптимизация пловдив

Какво е SEO оптимизация?

Search Engine Optimization или накратко SEO представлява обновяване и усъвършенстване на кода, съдържанието и структурата на уеб сайт. Процесът се извършва с цел подобряване на видимостта и достигане до по-голяма целева група. Достигайки до повече хора, вашият шанс за успешно спечелване на нови клиенти се увеличават. Чрез добра SEO оптимизация, вие ще бъдете класирани на по-предни позиции в търсачките.

Защо ни е необходима SEO оптимизация?

Търсенето на информация в интернет става посредством ключови думи. От своя страна търсачките филтрират резултатите по редица критерии за релевантност, за да могат да ги сортират максимално добре за своите потребители. Професионално направената SEO оптимизация ще ви осигури показване на първа страница, нещо което е от изключително значение, тъй като само 10-20% от потребителите стигат до втора. Процесът не е еднократен и трябва да бъде извършван системно за оптимални резултати. За сметка на това ефектът е дългосрочен и гарантирано ще възвърне инвестициите, вложени в него.

Процес на SEO оптимизация

SEO специалистът извършва задълбочен анализ на проекта, предлаганите продукти и услуги. Дава цялостна оценка на уеб сайта и определя кои са най-належащите промени. Определят се бюджета и разпределението на средствата.

Определят се страниците, които ще отговарят за съответното търсене и ключовите думи, които се групират и категоризират.

Обновяват се мета данните, заглавията и съдържанието според изискванията за добра seo оптимизация. Създават се правила за формиране на URL адреси и вътрешни препратки между страниците на уеб сайта.

Създават се външни препратки, тоест линкове от други сайтове към вашия. Повече препращания към вашия уеб сайт, носи по-добро индексиране в търсачките и е белег за добре направена SEO оптимизация.

Тестване на seo оптимизирания уеб сайт за бързо зареждане и класиране в онлайн търсачките. Финализиране на проекта.

Съвети и трикове за успешна SEO оптимизация

Добри и лоши техники при оптимизирането на уеб сайт или съдържание.

фирма за seo оптимизация пловдив

Отделете време, за да определите своята ключова тема и заглавия. Подберете само ключовите думи, които са най-добри за вашето съдържание, а не всички, които намерите.

За добрата seo оптимизация е по-важно съдържанието да бъде смислено, свързано с темата и полезно за вашите потребители, отколкото да бъде дълго. Съдържание без смисъл е спам.

Структурирайте добре съдържанието си чрез изображения, видеа, графики и диаграми. Това ще помогне не само за seo оптимизацията, но и за да приковете вниманието на вашите клиенти.

Не избирайте прекалено общи ключови думи, или такива, които биват търсени много рядко, тоест няма трафик към тях.

Подбирането на ключови думи с прекалено голяма конкуренция, само ще ви направи част от всички, предлагащи една и съща услуга. Помислете какво ви прави уникални и го използвайте.

Не разчитайте на добро класиране само от една ключова дума, а вместо това използвайте съвкупност от семантични думи и изрази.

Нека заедно стигнем до челните позиции!

Оферта за SEO