Решения по браншове

В AlBiWebSoft винаги се стремим към перфекционизма, тъй като сме изключително амбициозни, а амбициите ни са да имаме доволни клиенти. Поради тази причина се стараем да сме на ТИ с информацията, от която се нуждаят клиентите ни и безпроблемно и адекватно да можем да им я предоставим в максимално кратък срок.

Решения по браншове от AlBiWebSoft

Мода

Увеличете продажбите на дрехи, обувки и аксесоари в качествено направен онлайн магазин за мода и модни стоки, отговарящ на съвременните тендеции за уеб дизайн.

Техническо оборудване и електроника

Изработваме уеб сайтове и онлайн магазини за техника и електроника, предлагащи уникален дизайн и множество персонализирани функционалности.

Храни & Напитки

Създали сме множество уеб сайтове, онлайн магазини и интернет портали, както за представяне, така и за поръчки и продажби на храни и напитки.

Резервации

Изработваме надеждни уеб сайтове за онлайн резервации за хотели, апартаменти, квартири и др., помагащи на клиентите ви да организират почивката си само с няколко клика.

Корпоративен

Фирменият сайт е представителна визитка на бизнеса ви, независимо дали управлявате голяма организация или сте едноличен търговец. Можем да ви представим онлайн по впечатляващ начин.

Медицина & Фармация

Изработка на уеб сайтове и онлайн магазини на медицинска тематика, подходящи за лекарски кабинети, здравни центрове, болници, аптеки, фармацевтични компании и фирми за медицинска и дентална техника.

Интериор & Екстериор

Създаваме стилен, модерен и изчистен уеб дизайн на сайтове и онлайн магазини, насочени към интериорен, екстериорен и ландшафтен дизайн за дома и офиса.

Обучение, курсове и спорт

Имаме съществен опит в представянето на детски градини и ясли, училища, академии и центрове за обучение на малки и големи, пред широката аудитория.

Софтуер

Изработили сме зад гърба си редица сайтове, представящи специализиран софтуер, модули или приложения, спомагащи за популяризация на бизнеса на определени браншове.

Недвижими имоти

Усъвършенствани сме в изработката на сайтове за недвижими имоти за агенции, консултанти и брокери, които ни се довериха и останаха доволни.

Изкуство

Ако се занимавате с музика, писател сте, продавате ръчно изработени бижута или аксесоари, или дори антикварни стоки – ние сме насреща с изработката на персонална ваша страница!

Естетика

Имаме опит и в изработката на сайтове за салони за красота, изработването на онлайн магазини за маркови парфюми или бижута, както и с всичко, свързано с естетиката като начин на живот.

Новини & Обяви

Искате свое местенце в Интернет пространството, където да публикувате свои обяви, интересни мисли, новини, свързани с различни случки или събития – ние можем да го създадем за вас!

Блогове

Умно развиващите се фирми се възползват все повече от публикуването на материали в блог към сайта или онлайн магазина си, като част от стратегията за SEO оптимизация и социални мрежи.

Нишови

Специализирани сме се и в изработката на сайтове и онлайн магазини, представящи и продаващи продукти или услуги в определена специфична насоченост, която е с ниска конкуренция.

изработка на онлайн магазин пловдив
Виж проект

Поддръжка на онлайн магазин за дрехи и аксесоари

2017, 2018, Magento, SEO, Вид Проект, Всички проекти, Година, Избрани Проекти, Интеграция на Социални Мрежи, Мобилна Версия, Мода, Модули за Доставка, Модули за Плащане, Онлайн Магазин, Персонализирана Галерия, Персонализирана Контактна Форма, Персонализирани Модули, Платформа, Поддръжка и Редизайн, Решения по Нужди, Решения по Функционалност, Уникален Дизайн
изработка на онлайн магазин пловдив
Виж проект

Изработка на онлайн магазин за санитарни продукти

2013, 2014, 2015, 2016, Magento, SEO, Аутсорсинг, Вид Проект, Всички проекти, Избрани Проекти, Интеграция на Социални Мрежи, Медицина и Фармация, Миграция на Платформа, Модули за Доставка, Модули за Плащане, Нишови, Онлайн Магазин, Персонализирана Галерия, Персонализирана Контактна Форма, Персонализирани Модули, Платформа, Решения по Нужди, Решения по Функционалност, Уникален Дизайн
изработка на уеб портал пловдив
Виж проект

Изработка на уеб портал за поръчка на пица

2013, 2014, 2015, 2016, Joomla, SEO, Аутсорсинг, Вид Проект, Всички проекти, Година, Избрани Проекти, Интеграция на Социални Мрежи, Миграция на Платформа, Мобилна Версия, Персонализирана Галерия, Персонализирана Контактна Форма, Персонализирани Модули, Платформа, Поддръжка и Редизайн, Портал, Решения по Нужди, Решения по Функционалност, Уникален Дизайн, Храни и Напитки
Изработка на уеб сайт за Oberton
Виж проект

Изработка на уеб сайт за аудио оборудване

2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, Joomla, SEO, Вид Проект, Всички проекти, Година, Избрани Проекти, Изработка на Блог, Интеграция на Социални Мрежи, Миграция на Платформа, Мобилна Версия, Персонализирана Галерия, Персонализирана Контактна Форма, Персонализирани Модули, Платформа, Продуктов Каталог, Решения по Нужди, Решения по Функционалност, Техническо Оборудване и Електроника, Уеб Сайт, Уникален Дизайн
Изработка на онлайн магазин за Dentatec
Виж проект

Изработка на онлайн магазин за медицинско оборудване

2014, 2015, 2016, Magento, SEO, Аутсорсинг, Вид Проект, Всички проекти, Година, Избрани Проекти, Изработка на Блог, Интеграция на Социални Мрежи, Медицина и Фармация, Мобилна Версия, Модули за Доставка, Модули за Плащане, Онлайн Магазин, Персонализирани Модули, Платформа, Решения по Нужди, Решения по Функционалност, Техническо Оборудване и Електроника
Изработка на уеб сайт за Ferienhaus
Виж проект

Изработка на уеб сайт за онлайн резервация на хотел

2016, 2017, AngularJs, SEO, Аутсорсинг, Вид Проект, Всички проекти, Избрани Проекти, Изработка на Блог, Интеграция на Социални Мрежи, Миграция на Платформа, Мобилна Версия, Модули за Плащане, Персонализирани Модули, Платформа, Поддръжка и Редизайн, Резервации, Решения по Нужди, Решения по Функционалност, Уеб Сайт, Уникален Дизайн

Имате нужда от консултация или да разберете как можем да ви помогнем с представянето на вашия бизнес? Не се колебайте, изпратете ни запитване!

Свържете се с нас