Персонални решения по нужди и бизнес потребности за уеб сайтове и онлайн магазини

Наясно сме с последващите проблеми, които могат да застрашат нашите клиенти с различни потребности след изработването на уеб сайт или изработка на онлайн магазин. Наясно сме и как да ги разрешим.

бизнес решения

Поддръжка за вашия уеб сайт

За да бъде атрактивен и полезен за потребителите си, всеки уеб сайт или уеб портал се нуждае от актуални поддръжка и периодично обновление. По този начин се получава добра оптимизация и надграждане на функционалността на сайта, както и поддържане на отлични позиции в Google.

Поддръжка на онлайн магазин

Осигуряването на стабилна поддръжка може да ви спести много разходи и главоболия в бъдеще. При сблъскване с бъгове, импорти, нови технологии, искате следене на правилното функциониране на магазина, или ако просто имате нужда от консултация с експерти в онлайн търговията, ние сме на разположение.

Поддръжка на профили в социални мрежи

Професионална поддръжка на фирмени профили в социалните мрежи, съобразявайки се с нуждите, сферата на дейност, политиката и целите на дадения бранд. Разберете коя е вашата таргет група в интернет и насочете маркетинг стратегията си към социалните мрежи, в които тя ще има най-голям отзвук.

Професионална миграция на CMS платформа

В динамичността на онлайн търговията, доста често проектът се разширява или се нуждае от нови фунционалности и се налага прехвърляне на съдържанието към друга, по-стабилна платформа. Преходът е доста крехък и опасен откъм загуба на позиции в търсачките и намален трафик.

Мобилни (responsive) версии

Увеличете гъвкавостта на уеб сайта или онлайн магазина си в дългосрочен план, получавайки по-голяма достъпност от различни уеб поддържащи устройства, както и по-добро индексиране от Google, представяйки удобно и добре изглеждащо съдържание.

Куриерски модули за доставка

Модулите за доставка позволяват автоматично да се изчисляват доставните разходи на основата на различни бази и да показвате на клиентите колко ще струва доставката преди финализирането на поръчката. Според нуждите могат да се ползват един или повече модули за доставка.

Регистрация в търсачки и портали

Регистрацията в най-популярните търсачки и уеб портали е един добър старт за оптимизацията на уеб сайт или онлайн магазин, разрешаващ на потребителите да откриват бизнеса на клиентите ни по-лесно и удобно чрез успешно заложени ключови думи и фрази.

Копирайтинг и качествено съдържание

Добавянето на качествено съдържание е изключително благоприятно бизнес решение за вашия сайт или онлайн магазин. Използвано предимно като блог стратегия, то подобрява имиджа на бизнеса ви и изгражда добрата репутация и мигновеното доверие към вашия бранд.

изработка на онлайн магазин пловдив
Виж проект

Поддръжка на онлайн магазин за дрехи и аксесоари

2017, 2018, Magento, SEO, Вид Проект, Година, Избрани Проекти, Интеграция на Социални Мрежи, Мобилна Версия, Мода, Модули за Доставка, Модули за Плащане, Онлайн Магазин, Персонализирана Галерия, Персонализирана Контактна Форма, Персонализирани Модули, Платформа, Поддръжка и Редизайн, Решения по Нужди, Решения по Функционалност, Уникален Дизайн
изработка на онлайн магазин пловдив
Виж проект

Изработка на онлайн магазин за санитарни продукти

2013, 2014, 2015, 2016, Magento, SEO, Аутсорсинг, Вид Проект, Избрани Проекти, Интеграция на Социални Мрежи, Медицина и Фармация, Миграция на Платформа, Модули за Доставка, Модули за Плащане, Нишови, Онлайн Магазин, Персонализирана Галерия, Персонализирана Контактна Форма, Персонализирани Модули, Платформа, Решения по Нужди, Решения по Функционалност, Уникален Дизайн
изработка на уеб портал пловдив
Виж проект

Изработка на интернет портал за поръчка на пица

2013, 2014, 2015, 2016, Joomla, SEO, Аутсорсинг, Вид Проект, Година, Избрани, Избрани Проекти, Интеграция на Социални Мрежи, Миграция на Платформа, Мобилна Версия, Персонализирана Галерия, Персонализирана Контактна Форма, Персонализирани Модули, Платформа, Поддръжка и Редизайн, Портал, Решения по Нужди, Решения по Функционалност, Уникален Дизайн, Храни и Напитки
Изработка на уеб сайт за Oberton
Виж проект

Изработка на уеб сайт за аудио оборудване

2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, Joomla, SEO, Вид Проект, Година, Избрани Проекти, Изработка на Блог, Интеграция на Социални Мрежи, Миграция на Платформа, Мобилна Версия, Персонализирана Галерия, Персонализирана Контактна Форма, Персонализирани Модули, Платформа, Продуктов Каталог, Решения по Нужди, Решения по Функционалност, Техническо Оборудване и Електроника, Уеб Сайт, Уникален Дизайн
Изработка на онлайн магазин за Dentatec
Виж проект

Изработка на онлайн магазин за медицинско оборудване

2014, 2015, 2016, Magento, SEO, Аутсорсинг, Вид Проект, Година, Избрани Проекти, Изработка на Блог, Интеграция на Социални Мрежи, Медицина и Фармация, Мобилна Версия, Модули за Доставка, Модули за Плащане, Онлайн Магазин, Персонализирани Модули, Платформа, Решения по Нужди, Решения по Функционалност, Техническо Оборудване и Електроника
Изработка на уеб сайт за Ferienhaus
Виж проект

Изработка на уеб сайт за онлайн резервация на хотел

2016, 2017, AngularJs, SEO, Аутсорсинг, Вид Проект, Избрани, Избрани Проекти, Изработка на Блог, Интеграция на Социални Мрежи, Миграция на Платформа, Мобилна Версия, Модули за Плащане, Персонализирани Модули, Платформа, Поддръжка и Редизайн, Резервации, Решения по Нужди, Решения по Функционалност, Уеб Сайт, Уникален Дизайн

Имате нужда от консултация или да разберете как можем да ви помогнем в избора на най-оптимално решение за вашия бизнес? Не се колебайте, изпратете ни запитване!

Свържете се с нас