Персонални решения по нужди и бизнес потребности за уеб сайтове и онлайн магазини

Наясно сме с последващите проблеми, които могат да застрашат нашите клиенти с различни потребности след изработването на уеб сайт или изработка на онлайн магазин. Наясно сме и как да ги разрешим.

бизнес решения

Поддръжка за вашия уеб сайт

За да бъде атрактивен и полезен за потребителите си, всеки уеб сайт или уеб портал се нуждае от актуални поддръжка и периодично обновление. По този начин се получава добра оптимизация и надграждане на функционалността на сайта, както и поддържане на отлични позиции в Google.

Поддръжка на онлайн магазин

Осигуряването на стабилна поддръжка може да ви спести много разходи и главоболия в бъдеще. При сблъскване с бъгове, импорти, нови технологии, искате следене на правилното функциониране на магазина, или ако просто имате нужда от консултация с експерти в онлайн търговията, ние сме на разположение.

Поддръжка на профили в социални мрежи

Професионална поддръжка на фирмени профили в социалните мрежи, съобразявайки се с нуждите, сферата на дейност, политиката и целите на дадения бранд. Разберете коя е вашата таргет група в интернет и насочете маркетинг стратегията си към социалните мрежи, в които тя ще има най-голям отзвук.

Професионална миграция на CMS платформа

В динамичността на онлайн търговията, доста често проектът се разширява или се нуждае от нови фунционалности и се налага прехвърляне на съдържанието към друга, по-стабилна платформа. Преходът е доста крехък и опасен откъм загуба на позиции в търсачките и намален трафик.

Мобилни (responsive) версии

Увеличете гъвкавостта на уеб сайта или онлайн магазина си в дългосрочен план, получавайки по-голяма достъпност от различни уеб поддържащи устройства, както и по-добро индексиране от Google, представяйки удобно и добре изглеждащо съдържание.

Куриерски модули за доставка

Модулите за доставка позволяват автоматично да се изчисляват доставните разходи на основата на различни бази и да показвате на клиентите колко ще струва доставката преди финализирането на поръчката. Според нуждите могат да се ползват един или повече модули за доставка.

Регистрация в търсачки и портали

Регистрацията в най-популярните търсачки и уеб портали е един добър старт за оптимизацията на уеб сайт или онлайн магазин, разрешаващ на потребителите да откриват бизнеса на клиентите ни по-лесно и удобно чрез успешно заложени ключови думи и фрази.

Копирайтинг и качествено съдържание

Добавянето на качествено съдържание е изключително благоприятно бизнес решение за вашия сайт или онлайн магазин. Използвано предимно като блог стратегия, то подобрява имиджа на бизнеса ви и изгражда репутация и доверие към вашия бранд.