Персонални решения по нужди и бизнес потребности за уеб сайтове и онлайн магазини

Наясно сме с последващите проблеми, които могат да застрашат нашите клиенти с различни потребности след изработването на уеб сайт или изработка на онлайн магазин. Наясно сме и как да ги разрешим.

Решения по функционалности от AlBiWebSoft

Изработка и поддръжка на блог

Изработката на блог е практичен метод да увеличите трафика от потребители във вашия сайт, промотиране на оферти, продукти или услуги, които предлагате или в цялостен изглед – на бизнес дейността ви. Поддръжката на блог е идеален инструмент за успешно класиране на страниците ви.

Изработка на продуктов каталог

Основната разлика между онлайн магазина и продуктовия каталог е, че при втория потребителите могат да разгледат продуктите, но не могат да ги закупят онлайн. Продуктовият каталог е изключително популярен избор за търговци, развиващи дейността си в по-тясна и специфична ниша.

Интеграция на live чат в уеб сайт или онлайн магазин

Live chat редуцира разходите за телефонни обаждания и запитвания, повишава продажбите и увеличава посещаемостта на уеб сайт или онлайн магазин, благодарение на поддръжката в реално време, която функцията осигурява. Потенциалните клиенти не обичат или нямат време да чакат.

Интеграция на социални мрежи в уеб сайт или онлайн магазин

Интегрирането на социални мрежи в уеб сайт или онлайн магазин с най-разпространените социални мрежи (считани за ценна част от всяка онлайн маркетингова стратегия) улеснеснява максимално потребителите ви да споделят вашето съдържание с приятелите си.

Копирайтинг

Добавянето на качествено съдържание е изключително благоприятно бизнес решение за вашия сайт или онлайн магазин. Използвано предимно като блог стратегия, то подобрява имиджа на бизнеса ви и изгражда добрата репутация и мигновеното доверие към вашия бранд.

Куриерски модули за доставка

Модулите за доставка позволяват автоматично да се изчисляват доставните разходи на основата на различни бази и да показвате на клиентите колко ще струва доставката преди финализирането на поръчката. Според нуждите могат да се ползват един или повече модули за доставка.

Миграция на платформа

В динамичността на онлайн търговията, доста често проектът се разширява или се нуждае от нови фунционалности и се налага прехвърляне на съдържанието към друга, по-стабилна платформа. Преходът е доста крехък и опасен откъм загуба на позиции в търсачките и намален трафик.

Мобилна версия на уеб сайт или онлайн магазин

Увеличете гъвкавостта на уеб сайта или онлайн магазина си в дългосрочен план, получавайки по-голяма достъпност от различни уеб поддържащи устройства, както и по-добро индексиране от Google, представяйки удобно и добре изглеждащо съдържание.

Модули за плащане

Важно решение за всеки търговец онлайн е предлагането на различни разплащателни методи за своите клиенти. За максимален комфорт и удобство предлагаме варианти като плащане в брой (наложен платеж), с банков превод, PayPal и др.

Мултиезичен уебсайт или онлайн магазин

Много хора искат да развият онлайн бизнеса си, като съборят езиковите бариери и добавят повече от един език в сайта си. Така популяризирането на сайта и привличането на потенциални клиенти, кореспонденти и читатели се увеличава, а и действа много добре за SEO-то.

Персонализирана галерия за уеб сайт

Според изискванията на наши клиенти, сме се специализирали в изработката на къстъм галерии с функционалности от типа на множество публикувани снимки в сайт; видео галерии; рекламни галерии и др., с чист и лек код, ненатоварващ скоростта.

Персонализирана контактна форма

Изработката на блог е практичен метод да увеличите трафика от потребители във вашия сайт, промотиране на оферти, продукти или услуги, които предлагате или в цялостен изглед – на бизнес дейността ви. Поддръжката на блог е идеален инструмент за успешно класиране на страниците ви.

Персонализирани модули и функционалности

Често нашите клиенти искат да излезнат от рамките на шаблона и търсят персонализирани решения за представянето на своя бизнес. Благодарение на дългогодишния ни опит имаме възможността да създадем и интегрираме сложни и комплексни решения, чрез които да направим идеите ви реалност.

Поддръжка на онлайн магазин

Осигуряването на стабилна поддръжка може да ви спести много разходи и главоболия в бъдеще. При сблъскване с бъгове, импорти, нови технологии, искате следене на правилното функциониране на магазина, или ако просто имате нужда от консултация с експерти в онлайн търговията, ние сме на разположение.

Поддръжка на профили в социални мрежи

Професионална поддръжка на фирмени профили в социалните мрежи, съобразявайки се с нуждите, сферата на дейност, политиката и целите на дадения бранд. Разберете коя е вашата таргет група в интернет и насочете маркетинг стратегията си към социалните мрежи, в които тя ще има най-голям отзвук.

Поддръжка на Уеб Сайт

За да бъде атрактивен и полезен за потребителите си, всеки уеб сайт или уеб портал се нуждае от актуални поддръжка и периодично обновление. По този начин се получава добра оптимизация и надграждане на функционалността на сайта, както и поддържане на отлични позиции в Google.

Регистрация в търсачки

Регистрацията в най-популярните търсачки и уеб портали е един добър старт за оптимизацията на уеб сайт или онлайн магазин, разрешаващ на потребителите да откриват бизнеса на клиентите ни по-лесно и удобно чрез успешно заложени ключови думи и фрази в челните позиции в Google.

Редизайн на уеб сайт или онлайн магазин

Съдържанието на сайт може да се обновява периодично без да се влагат кой знае какви средства, но при самата функционалност на сайта това се случва доста по-рядко. В днешно време с главоломното развитие на интернет технологиите сайтовете остаряват морално все по-бързо, което прави нуждата от редизайн доста търсена услуга.

Синхронизация на онлайн магазин със складова програма

За да бъде вашият онлайн магазин успешен е важно да помислите за синхронизация със складова програма. Интеграцията ѝ не само ви помага в работата, но и следи за наличности, доставки и продажби, спестява пари в доста насоки, а и импортирате продуктите си директно в онлайн магазина, а не ръчно един по един.

Синхронизация на онлайн магазин със счетоводна програма

Синхронизирайки онлайн магазина си със счетоводна програма си осигурявате отлично менажиране на своята дейност, спестяване на двойна работа откъм издаването на фактури за вашите клиенти и също така драстично се снижава възможността от грешки при издаване на голям обем счетоводни документи на ден.

Допълнителни функционалности

Необходими са ви допълнителни функционалности или имате по-специфични изисквания? Свържете се с нас и ни разкажете каква са вашите нужди и заедно ще превърнем идеите ви в реалност!

изработка на онлайн магазин пловдив
Виж проект

Поддръжка на онлайн магазин за дрехи и аксесоари

2017, 2018, Magento, SEO, Вид Проект, Всички проекти, Година, Избрани Проекти, Интеграция на Социални Мрежи, Мобилна Версия, Мода, Модули за Доставка, Модули за Плащане, Онлайн Магазин, Персонализирана Галерия, Персонализирана Контактна Форма, Персонализирани Модули, Платформа, Поддръжка и Редизайн, Решения по Нужди, Решения по Функционалност, Уникален Дизайн
изработка на онлайн магазин пловдив
Виж проект

Изработка на онлайн магазин за санитарни продукти

2013, 2014, 2015, 2016, Magento, SEO, Аутсорсинг, Вид Проект, Всички проекти, Избрани Проекти, Интеграция на Социални Мрежи, Медицина и Фармация, Миграция на Платформа, Модули за Доставка, Модули за Плащане, Нишови, Онлайн Магазин, Персонализирана Галерия, Персонализирана Контактна Форма, Персонализирани Модули, Платформа, Решения по Нужди, Решения по Функционалност, Уникален Дизайн
изработка на уеб портал пловдив
Виж проект

Изработка на уеб портал за поръчка на пица

2013, 2014, 2015, 2016, Joomla, SEO, Аутсорсинг, Вид Проект, Всички проекти, Година, Избрани Проекти, Интеграция на Социални Мрежи, Миграция на Платформа, Мобилна Версия, Персонализирана Галерия, Персонализирана Контактна Форма, Персонализирани Модули, Платформа, Поддръжка и Редизайн, Портал, Решения по Нужди, Решения по Функционалност, Уникален Дизайн, Храни и Напитки
Изработка на уеб сайт за Oberton
Виж проект

Изработка на уеб сайт за аудио оборудване

2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, Joomla, SEO, Вид Проект, Всички проекти, Година, Избрани Проекти, Изработка на Блог, Интеграция на Социални Мрежи, Миграция на Платформа, Мобилна Версия, Персонализирана Галерия, Персонализирана Контактна Форма, Персонализирани Модули, Платформа, Продуктов Каталог, Решения по Нужди, Решения по Функционалност, Техническо Оборудване и Електроника, Уеб Сайт, Уникален Дизайн
Изработка на онлайн магазин за Dentatec
Виж проект

Изработка на онлайн магазин за медицинско оборудване

2014, 2015, 2016, Magento, SEO, Аутсорсинг, Вид Проект, Всички проекти, Година, Избрани Проекти, Изработка на Блог, Интеграция на Социални Мрежи, Медицина и Фармация, Мобилна Версия, Модули за Доставка, Модули за Плащане, Онлайн Магазин, Персонализирани Модули, Платформа, Решения по Нужди, Решения по Функционалност, Техническо Оборудване и Електроника
Изработка на уеб сайт за Ferienhaus
Виж проект

Изработка на уеб сайт за онлайн резервация на хотел

2016, 2017, AngularJs, SEO, Аутсорсинг, Вид Проект, Всички проекти, Избрани Проекти, Изработка на Блог, Интеграция на Социални Мрежи, Миграция на Платформа, Мобилна Версия, Модули за Плащане, Персонализирани Модули, Платформа, Поддръжка и Редизайн, Резервации, Решения по Нужди, Решения по Функционалност, Уеб Сайт, Уникален Дизайн

Имате нужда от консултация или да разберете как можем да ви помогнем в избора на най-оптимално решение за вашия бизнес? Не се колебайте, изпратете ни запитване!

Свържете се с нас