Изработка на евтин фирмен сайт

 

Желаете бърз и доста лесен начин да имате персонален или бизнес сайт без да влагате време, нерви и усилия за изграждането му? Ние можем да ви помогнем!

Предимства и недостатъци при изработка на евтин фирмен сайт с билдър

  • Предимствата на сайтовете с уеб конструктори ни осигуряват прекрасна възможност да представим дейностите си онлайн изцяло безплатно, включвайки домейн, хостинг, SSL сертификат. Това спестява една странична инвестиция за неща, които така или иначе са ви необходими, за да имате сайт. Платформата с безплатен уеб редактор позволява избор на различни шаблони, като след въвеждането на вашето лично съдържание, сайтът се персонализира спрямо вашите изисквания.
  • Недостатъците при изработката на подобен тип сайт е, че въпреки че скелетът на сайта може да е готов за няколко часа, със сигурност ще ви трябва доста повече време, за да получите желаната визия. Отделно хостингът, макар и безплатен, е с ограничено място за снимки, като разполагате с възможност да закупите допълнително от платформата, ако сайтът ви изисква това. Няма ограничения за текстово съдържание. Също така се предоставя безплатно домейн от вида moiat-sait.platforma-konstruktor.bg. Разбира се, разполагате и с възможност да използвате собствен платен домейн за своя сайт срещу ежемесечно заплащане на дребна сума.

Какво съдържание да въведем при изработка на евтин сайт за услуги

Добре е да се прецени това от колко страници се нуждае вашият сайт, като в общия случай те са пет. Добре е да се включат следните страници: Начало, За нас, Услуги, Портфолио/Галерия, Блог/Новини и Контакти. Разбира се, всеки случай е частен и това може да варира. Нужно е да се предвиди повече време за въвеждане и оформление на текстовото и мултимедийно съдържание, тъй като процесът все пак не е от най-бързите.

Спешна изработка на евтин фирмен сайт

Понякога наши клиенти искат уебсайт от днес за вчера и спешно се нуждаят от изработване на евтин сайт, с който да рекламират бизнеса си, а не могат да се справят сами със задачата за толкова кратко време да изградят своите страници.

Както всяка една дейност – създаването и поддръжката на един сайт си има своите тънкости. Администрацията е снабдена с интуитивни джаджи за създаване на съдържание. Но въпреки това има на разположение допълнителни настройки и начин на използването им.

Можем да окажем техническа помощ за изработка на вашия фирмен сайт. Всичко, което е нужно, е да ни предоставите необходимото съдържание, чрез което да персонализираме сайта по ваш избор – с лого, текст, меню, цветове и в рамките на един работен ден ще се сдобиете с готов продукт, с който да популяризирате дейността си.

Заплащат се единствено човекочасовете труд, които са на минимална стойност. Ако не сте удовлетворени от крайния продукт, не плащате нищо. Толкова е лесно!

Благодарим ви много, че приехте нашето виждане и го реализирахте! Ако искате страхотен професионален уеб сайт с приятно професионално преживяване, вие открихте хората си!

– HardRock Band Renegade -

Благодарение на AlBiWebSoft и услугите им за реклама в Интернет, сайтът ми е сред първите позиции. Качествената му изработка е голям плюс за моя бизнес!

– pokrivremonti.com -

Не можехме да бъдем по-доволни от услугите на AlBiWebSoft! Невероятно качество, съчетано с коректно отношение към клиента.

– Fashionfair -

Нека поговорим за вашия бъдещ фирмен сайт!

 

Свържете се с нас